16 Nisan 2013 Salı

Online 10 Süper Resim Düzenleme Editörü

Günaydıın :3
Bugün size pratik , hızlı ve kolayca görüntülerinizi düzenlemek için 10 süper resim editörü paylaşacağım ve onlar hakkında bilgi vereceğim...
Yazımı çok uzatmadan hadi başlayalım. :)

1. Pixlr.com
 Bu çok yararlı bir web sitesi ve Adobe'nin büyük editörü Photoshop'a yakın diyebiliriz. URL üzerinden, bilgisayarınızdan, internet üzerinden resim yükleyebilir ya da kendiniz bir resim yaratabilirsiniz. PNG yaratabilir, görüntü kalitesini arttırabilir, metin ekleyebilir, kesebilir, oluşturabilir, nesneleri taşıyabilirsiniz... Kısaca ihtiyacımız olan temel her şeyi var. Çoklu dil desteği var. Yaratıcılığımızı kullanarak katmanlar üzerinde çalışabiliriz. Ama bazı şeyler için kayıt gerektiriyor. Pixlr.com , harika! :)

2. Pixlr.com: Pixlr-o-matic
Pixlr-o-matic için hiçbir kayıt gerektirmiyor. Bir çok güzel filtreler, efekt ve çerçeveler var. Sadece seçeneklerin üzerine tıklayın ve uygulayın.

3. Pixlr.com: Express/Photobucket

 Pixlr Express'te efektler, çerçeveler ve etiketler uygulayabiliyoruz... Oldukça sevimli!Peki Photobucket nedir? Açıklayayım:
Ben sitenin güzel olduğunu düşünüyorum. Alanı bol. Photobucket ' da bir editör , Express gibi kullanılır.

4. Be Funky
 Kayıt gerektirmiyor. Efekt uygulayabilir, fotoğraf stillerini özelleştirebilir , karikatür çizim, çerçeveler... Aksesuar ekleme ya da makyaj uygulamak için sayısız olanaklar var. Ayrıca Android ve iTunes için uygulamaları vardır.

5. Picasa
Bunun için Google hesabının olması gerekiyor. Picasa görüntülerinizi kiti aracılığıyla düzenlemek için seçenekler sunuyor. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra düzenlemek istediğiniz fotoğrafa gidin. Resmin üzerinde 'Actions' (eylemler) yazan yere tıklayın. Oraya tıkladığınız da 'Edin in Creative Kit' seçeneğini göreceksiniz. Ona tıklayın ve düzenleyin.

6. Photoshop Online
Tabii ki, Photoshop çok iyi ve en iyi şeyler onda var. Yaratıcılığımızı kullanarak temellerden yapabiliriz...

Peki siz resimlerinizin daha sevimli mi olmasını istiyorsunuz?
O zaman bunlara göz atın. =)

7. Puricute
  Online Puricute ' da resimlerinizi düzenleyebilir, sevimli öğeler ekleyebilirsiniz... Ayrıca sitede yarışmalar , konular oluyor...

8. Capricho Puricute
 Sadece ışık verebilir ve özel kabarık süslemeleri var. Ama dili Portekizce.

9. Hello Pic
Bu site de Portekizce. Üye olmanız gerekmektedir...

10. Magical Maker
Çok sevimli tarzlar ile süslenmiş Japon bir site! Bu siteye kayıt olmanız gerekmektedir. Bu site hakkında bilgiler daha sonra vereceğim... :)

Umarım beğenmiş ve işinize yaramıştır.
Görüşmek üzere! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rainbow