10 Mayıs 2013 Cuma

Blogger Şablon Yapma Dersi - Bölüm 1

Herkese merhaba :)
Önceki gönderilerimden birinde size şablon yapma dersi vereceğime söz vermiştim. :) Bu dersimiz kolay olacak aslında çoğu kişi biliyor olabilir ama bilmeyenler de olabilir. Saygı duyalım... Neyse 3 bölümden oluşacak dersimiz. İki gün içinde tüm bölümleri paylaşacağız. (Ayrıca hazır kendinize özel şablon istiyorsanız İLETİŞİM kısmından bizimle iletişime geçerek özel bir şablon sahibi olabilirsiniz) Sorunuz olursa yorum yapmaktan çekinmeyin. (Hatta işinize yararsa bir teşekkürü de çok görmeyin:)
Neyse... Haydi başlayalım!
1-Temel
Dersimizi uygulamak için bizimle sıfırdan başlarsanız daha iyi olur, sonra yanlış şeyler olabilir. Neyse Şablon düzenle kısmına gidin ve Seyehat şablonunu seçip, ikincisine tıklayın;
 Bunun gibi gözükecek:
Eğer doğruysa şablonu kaydedin.
Daha sonra kendi zevkimize uygun olarak bir arkaplan koyalım. Benim tercihim gri oldu siz dilediğiniz gibi... İstiyorsanız Blogger'ın arkaplanlarını istiyorsanız bilgisayarınızdan yükleyerek arkaplanınızı bloga yerleştirin.
Bunun gibi:
Şimdi şablonumuz da kötü görünen bir şey var. O da tırtıklar! Onu kesinlikle yok etmeliyiz... Nasıl yok edeceğinizi öğrenmek için bu yazımıza bakınız... Uyguladığınızda böyle görünecek:
Böylece şablonumuzu temel olarak hazırladık... :) İkinci bölümümüzde blogunuzu geliştirmek için daha fazla bilgi yazacağım, takipte kalın. :)
Ayrıca sorunuz olursa yorum olarak atabilirsiniz. :)

---------------
Bölüm 2

5 yorum:

Rainbow